Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Tronbøl barnehage


Tronbøl barnehage er en av fire kommunale barnehager og ligger innerst i Leikvegen på Tronbøl. Den ble bygd i 1974, som en tradisjonell 3 avdelingers barnehage med plass til 54 enheter, fordelt på barn fra 1 – 6 år. Vi er én enhet, der alle kjenner hverandre godt. Vi samarbeider både på tvers av alder, og i aldersrene grupper.

Barnehagens arbeid har basis i natur, miljø og fysisk aktivitet, hvor et av målene er at barna skal utvikle interesse for og kunnskap om naturen.

Vi har et fint uteområde med gapahuk, lavvo i sommerhalvåret, sykkelbane m.m. Nærmiljøet vårt med fine turområder til skøytebane om vinteren og fotballbane sommerstid, skog, tjern, gapahuk, speiderhytte m.m. blir flittig brukt. Vi har gåavstand til brannstasjon, Skarnes sentrum, med bl.a. rådhus med bibliotek, butikker og togstasjon. På andre siden av Glomma ligger Korsmo skole.

Vi har fokus på å skape et miljø der vi tar vare på – og bryr oss om hverandre.

Trygghet, tillit, likeverd og gjensidig respekt skal råde i barnehagen.
                        

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk