E-bøker

person leser e-bøker på solseng

Klart for e-bokutlån i Hedmark

Alle som vil ta med seg bøker på ferie, har nå sjansen til å ta med seg opp til 8 bøker, uten at det veier noen ting! Bøkene leses via mobiltelefon eller nettbrett.

Ved å laste ned appen eBokBib, kan alle registrerte lånere ved folkebibliotekene i Hedmark, samt lånere på Hamar katedralskole, Jønsberg videregående skole og Trysil videregående skole, få tilgang til et bredt spekter av e-bøker for ungdom og voksne.

Alt du trenger for å laste ned eBokbib, er lånenummeret som står på lånekortet fra ditt lokale bibliotek og en PINkode. Etter at du er registrert, kan du låne og fornye uten å registrere deg igjen.

Du slipper også purringer fra biblioteket, ettersom bøkene leveres automatisk etter tre uker.

Ta gjerne kontakt med ditt lokale bibliotek for mer informasjon.

Veiledningsbrosjyre