Har du rom for en til?

Ikke alle barn kan bo hjemme. Over 10 500 barn og unge bor i fosterhjem i Norge i dag.  I Hedmark trenger vi 90 nye fosterhjem i år. Har du rom for en til?

Fosterbarn er som alle andre barn, forskjellige. De har sin egen historie, personlighet og bakgrunn. Felles for alle er behovet for voksne som kan gi trygghet, omsorg og kjærlighet.

For barna handler det ofte om det mange tar for gitt. Å ha noen som hjelper til med leksene, som følger på fotballtrening og heier fra sidelinja. Noen som sier «god natt» og som gjør at du sover godt. Det handler om å føle seg trygg, og å vite at noen bryr seg.

Gode fosterforeldre finnes over alt. I store familier, små familier, flerkulturelle familier og blant slekt og venner. Fosterhjem er vanlige hjem med alminnelig hverdag og trygghet.

Er dette noe for deg og din familie? På våre nettsider www.fosterhjem.no og på informasjonsmøtene våre får du svar på de fleste spørsmål. På kursene våre får du god innsikt i det å være fosterforelder, og om dette passer for deg.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss i fosterhjemstjenesten i Hedmark:

Telefon: 466 16 490

E-post: fosterhjemstjenesten.hedmark@bufetat.no