Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Åpen dag på brannstasjonen

Lørdag 22. september åpner Sør-Odal brann- og redningsvesen dørene til Skarnes brannstasjon for en spennende og lærerik dag for alle.

Brannvernuka er en landsomfattende informasjonskampanje i uke 38 som arrangeres av Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsiking, sammen med brannvesen og el-tilsyn over hele landet. Under brannvernuka kan du besøke din lokale brannstasjon og se hvordan brannfolkene har det på jobb. Du kan også få lære mer om brann og brannvern, delta i konkurranser, se på brannbilene og mye annet.

Hos Sør-Odal brann- og redningsvesen bys det også på pølser og vafler til alle besøkende.

Det er ikke tilfeldig at brannvernuka arrangeres om høsten: Da går vi inn i den årstiden der antall boligbranner vanligvis øker kraftig. Folk trenger en påminnelse om brannsikkerhet før vi skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen. Hvis det skulle begynne å brenne, gjelder det å gjøre de riktige tingene raskt og i riktig rekkefølge, og nettopp derfor er brannøvelser hovedtema under brannvernuka.

Skarnes brannstasjon er åpen fra klokka 11.00 til 14.00 den 22. september 2018.

For å lese mer om brannvernuka, gå til www.brannvernuka.no


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk