Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Dokumenter hastigheten din!

Sør-Odal kommune planlegger å søke om Nkom-midler i 2018 for utbygging av bredbånd i inntil fem områder av kommunen, og trenger din hjelp til å få dokumentert hastigheten på dagens bredbåndsdekning.

Kommunen har tidligere i år hatt en spørreundersøkelse ute på internett, der vi ba innbyggerne om å måle bredbåndshastigheten sin og oppgi denne. Alle disse svarene blir lagt ved søknaden, men for å stå best mulig rustet i søknadene ønsker kommunen å skaffe til veie ytterligere dokumentasjon.

Det er svært viktig at kommunens søknad til Nkom er grundigst mulig dokumentert, og derfor ber kommunen innbyggere og bedrifter i spesielt disse delene av Sør-Odal om å bidra:

  • Oppstad
  • Odals Verk
  • Strøm
  • Åkroken
  • Finnholt

Innbyggere i andre deler av kommunen oppfordres også til å dokumentere sin bredbåndshastighet.

Appen «Nettfart» er godt egnet til å måle bredbåndshastigheter. Den kan du laste ned til alle mobiltelefoner.

Vi ber om at innbyggerne tar skjermdumper av målingene sine gjort i «Nettfart» og sender disse til john.kristian.strand@sor-odal.kommune.no. Skriv adressen der målingen ble foretatt i emnefeltet til e-posten.

På forhånd, takk for hjelpen!Slik ser Nettfart-appen ut

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk