Drahjelp til rekruttering på Arena Innlandet

25. september 2018 er Sør-Odal kommune med på Kongsvingerregionens stand på Arena Innlandet under Oslo Innovation Week.

For første gang kommer Kongsvingerregionen å være representert på jobbmessa Arena Innlandet. Dette er et møtested for spennende kompetansemiljøer og jobbsøkere fra hele landet (også internasjonalt). På en egen stand ønsker vi å presentere jobbmuligheter i regionen vår, både fra privat og offentlig sektor.

Arena Innlandet arrangeres på Sentralen i Oslo sentrum og datoen er 25. september, og arrangementet inneholder både fagseminar (del av Oslo Innovation Week) på dagtid og jobbmesse på kveldstid.

Kontakt John Kristian Strand, e-post: john.kristian.strand@sor-odal.kommune.no dersom din bedrift har ledige stillinger som dere ønsker å profilere på jobbmesse i Oslo.