Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Fagdag om mindre avløpsanlegg

Jobber du med private avløpsanlegg i spredt bebyggelse?

Som et tiltak for å sikre riktig etablering, tilfredsstillende drift og oppfølging av separate avløpsanlegg tilbys det nå et gratis seminar for alle aktører som jobber med spredt avløp. Det settes fokus på dette nå fordi forurensning fra spredte avløpsanlegg til vassdrag fører til at vannkvaliteten i mange sjøer, elver og bekker er for dårlig. Målet med seminaret er å gi en generell innføring i gjeldene lovverk, ulike anleggstyper og valg av løsning og søknadsprosess. 

1. mars 2018, kl. 09:30 – 15:00
Det serveres kaffe fra kl. 09:00

Kommunehuset i Sør-Odal, Skarnes

Ingen deltakeravgift!

Påmelding gjøres til Trine Frisli Fjøsne på e-post: trine.frisli.fjosne@hedmark.org eller telefon: 99 52 81 11.
Påmeldingsfrist er 23. februar 2018.

Seminaret arrangeres som et samarbeid mellom vannområde Glomma og Grensevassdragene, Hedmark fylkeskommune og kommunene Våler, Åsnes, Grue, Kongsvinger, Eidskog, Nord-Odal og Sør-Odal.

Se invitasjon og program

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk