Gangveien ved Glomma åpen igjen

Arbeidet med en ny vannledning er over for denne gang, og gangveien er åpen for fri ferdsel igjen.

I forbindelse med legging av ny vannledning ved Glomma, har gangveien mellom Parken Kjøpesenter og undergangen ved Småbåthavner vært stengt for gjennomgang siden månedsskiftet mars/april. Nå er altså første del av arbeidet unnagjort, og varme sommerdager kan nok en gang tilbringes ved Glommas vakre bredd på Skarnes.

Prosjektet, som innebærer å legge ny vannledning fra korsmo fram til Øgardsvegen, vil være helt ferdig høsten 2018, og det vil være behov for å stenge gangveien en kortere periode i august/september.

Eventuelle spørsmål kan sendes til per.ivar.johnsrud@sor-odal.kommune.no