Høring: Plan for etterbruk av grendeskoler

Formannskapet i Sør-Odal kommune legger med dette ut Plan for etterbruk av grendeskoler på høring.

Kommunestyret i Sør-Odal vedtok i april 2016 å bygge ny storskole for alle elever fra 1. til 10. trinn i kommunen, og Glommasvingen skole vil stå ferdig til skolestart høsten 2019. I vedtaket heter det at skolene på Slåstad, Disenå, Ullern og Sander legges ned når ny skole åpner, og at videre bruk av grendeskolenes bygningsmasse skal avklares i sak til kommunestyret.

Forslag til plan for etterbruk av de fire grendeskolene legges nå ut på høring i fire uker. Planen kartlegger mulighetene ved de fire grendeskolene og avklarer hvordan kommunen vil arbeide videre for å lykkes med målsettingen om å sikre ny drift i skolene.

Innspill merkes med saksnummer 18/1080 og sendes:

Du kan også avgi ditt høringsinnspill på Sør-Odal kommunes e-skjema-løsning.

Høringsfrist er 3. mai 2018.

Høring: etterbruk av grendeskoler