Omlegging av gangvei rundt byggeplassen i sommer

I sommer skal parkeringsanlegget rundt idrettshallen graves opp og etableres slik det skal være når Glommasvingen skole åpner neste høst. Dette innebærer at den midlertidige gangveien rundt byggeplassen må flyttes til Sykehusvegen i deler av skoleferien.

I uke 26-30 vil alle gående og syklende bli ledet via Sykehusvegen. Midlertidig gangvei vil bli skiltet.

Når skolen starter igjen i august vil gangveien være reetablert der den har gått fram til nå langs Fv24. Samtidig vil det fra august også bli en ny midlertidig inngang til idrettshallen.

Tilkomst til svømmehallen og ungdomsskolen med kjøretøy vil fortsatt gå via avkjøring fra Fv24.

Hele etappeplanen for arbeidene rundt idrettshallen kan leses her