Skarnes: Gangveien ved Glomma stengt for gjennomgang

I forbindelse med legging av ny vannledning over Glomma, kommer gangveien mellom Parken Kjøpesenter og undergangen ved Småbåthavner til å være stengt for gjennomgang fram til midten av mai.

Det vil være mulig å gå tur på stien langs Glomma, men dessverre ikke hele strandstien fra ende til ende. Stengingen vil skje i området på baksiden av Skarnes Kornsilo.

Prosjektet, som innebærer å legge ny vannledning fra Korsmo fram til Øgardsvegen, vil være helt ferdig i oktober 2018. I perioden fra midten av mai fram til ferdigstillelsen i høst, vil veien være åpen for gjennomgang – selv om det tidvis kan bli nødvendig å stenge midlertidig grunnet arbeidene.

Alle berørte husstander og virksomheter får eget varsel om arbeidet.

Eventuelle spørsmål kan sendes til per.ivar.johnsrud@sor-odal.kommune.no