Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Informasjon vedr. skogsdrift ved Tronbølfeltet

Det vil den nærmeste tiden foregå skogsdrift i området sør for Tronbølfeltet. Kommunen har gitt tillatelse til bruk av gammel velteplass mellom Ospelivegen og Blomstervegen.

Dette innebærer at det blir liggende tømmer her, og det vil etter hvert bli en del trafikk med tømmerbiler rundt feltet. De som utfører driften vil forsøke å gjøre dette så hensynsfullt som mulig overfor beboere og turgåere i området. Andre brukere av området oppfordres også til å ta hensyn til driften. Det er spesielt viktig å holde barn unna tømmerlunnene da disse kan rase og påføre store skader. Terrengskader kan oppstå i forbindelse med driften og evtuelle skader vil bli utbedret snarest etter at driften er avsluttet.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk