Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Sykehusvegen skal rehabiliteres

Sør-Odal kommune skal rehabilitere deler av Sykehusvegen i krysset mot Lehmanns veg. Dette arbeidet vil pågå fram til påske.

Det har vært utført anleggsarbeid i Sykehusvegen siden i høst på grunn av flytting av vann- og avløpsrør i forbindelse med byggingen av nye Glommasvingen skole, og nå ønsker kommunen å gjøre ferdig krysset der Sykehusvegen møter Lehmanns veg.

Dette arbeidet vil medføre en videreføring av anleggsarbeidene i veien. Trafikantene vil nå måtte kjøre opp og rundt Lehmanns veg for å komme fram. Omkjøringen blir skiltet.

Sykehusvegen og Lehmanns veg er i dårlig forfatning, og kommunen kommer til å fortsette utbedringen også etter arbeidet som påbegynnes nå. Øvrig arbeid vil bli startet opp før sommeren 2018 og avsluttet i 2019.

Oppgraderingen innebærer blant annet renovering av vann- og avløpsnettet, oppgradering av veien og montering av ny gatebelysning. I Sykehusvegen vil det også bli opparbeidet fortau.

Har du spørsmål om arbeidet, vennligst ta kontakt med Ingeborg Aasvangen på e-post eller tlf.: 62968033

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk