Rolf Ihler takket av etter over 30 år

Han har drevet med fallviltarbeid og ettersøk i over 30 år. Nylig fikk Rolf Ihler sin velfortjente takk av Sør-Odal kommune.

Rolf Ihler hadde sin siste arbeidsdag nær 81 år gammel i april 2018, og ble i etterkant takket av med blant annet blomster og vase.

Kona Liv trekkes fram som en god medhjelper og støttespiller i disse årene.

Avslutningen ble holdt langt til skogs, helt i tråd med Rolfs interesser.

Sør-Odal kommune takker Rolf Ihler for lang og god innsats med fallviltarbeid og ettersøk i nesten en mannsalder.

På bildet står Rolf Ihler mellom Espen Martinsen (til høyre) og Jan Thore Helgedagsrud ved enheten for næring og miljø i Sør-Odal kommune.