Utvidet jakttid på bever og forskrift om forvaltning av hjortevilt

Forskrifter fastsatt av kommunestyret

I Sør-Odal kommunestyre 12. april 2018 ble følgende to forskrifter vedtatt:

Jakttid på bever i Sør-Odal kommune er fra 1. oktober til 30. april i Storsjøen, Oppstadåa og Glomma. I øvrige vassdrag er jakttiden utvidet til og med 10. mai. Forskriften trer i kraft straks, og gjelder til 31. mars 2022.

Det er adgang til jakt på elg, hjort og rådyr i Sør-Odal kommune, og minstearealet for godkjenning av vald og fellingstillatelser er justert (klikk på linken over for å se tabell hos Lovdata). Forskriften trer i kraft straks og opphever forskrift 18. juni 2009 nr. 936.