Vil bidra til synliggjøring av lokale bedrifter

Sør-Odal kommune ønsker å bidra til at bedriftene i kommunen skal nå ut til enda flere og få tak i enda mer kvalifiserte søkere til sine ledige stillinger, og har derfor lagt til rette for en løsning der virksomheter i Sør-Odal kan bli synliggjort på kommunens hjemmeside.

Løsningen er finansiert av kommunen og vil derfor ikke koste noe for bedriftene i Sør-Odal.

Det er selvsagt valgfritt å registrere seg, men vi håper at flest mulig vil benytte seg av anledningen til å få synliggjort sin bedrift og sine ledige stillinger på www.sor-odal.kommune.no

Det er blitt sendt ut e-poster til en lang rekke bedrifter i Sør-Odal, men det er også mulig å henvende seg direkte til oss dersom du også ønsker å være med. Du kan også registrere deg på denne e-postadressen: https://bedrift.karriere.no/s%C3%B8rodal Der får du brukernavn og passord til profilen din, og du må fylle ut et skjema.

For mer informasjon om løsningen, gå inn på www.karriere.no. En testversjon av stillingskarusellen er dessuten allerede gjort tilgjengelig på Sør-Odal kommunes hjemmeside under fanen Ledige stillinger, slik at det er mulig å se hvordan det blir. Vi skal finne en enda mer synlig plassering av karusellen når flere virksomheter har fått registrert seg.

Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med Joachim Storemyr i karriere.no på tlf.nr. 991 53 573 eller John Kristian Strand i Sør-Odal kommune på e-post john.kristian.strand@sor-odal.kommune.no