Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  Aktivitet og matkurs for barnPå Hjørnet kos og kaffePå Hjørnet kos og kaffe, Bruvegen 1 2100 Skarnes19.10
  Nytt kurs hvor barna kommer rett fra skolen til cafeen. Kurset varer i 3 timer over 5 uker. Vi starter med å spise et enkelt måltid og planlegge ettermiddagens aktiviteter, og deler oss inn i grupper. Vi går og har 45 minutter med fysisk aktivitet. Deretter skal ungene være med å handle og lage middag. Vi avslutter med å dekke bord og servere foreldre og søsken middag kl 17.30. Kurset koster kr. 1500,- Middagen vil koste kr.75 per person til foreldre og søsken. For kursdeltakeren er måltidet etter skolen og middagen inkludert i kursavgiften. Kursholdere er Heidi Tveter og Mona Riis. VELKOMMEN! :) VI GLEDER OSS! Påmelding: mona@friskmatglede.no og telefon 48048932.

  Les mer her

  SamlivskursNord-Odal FrivilligsentralFiladelfia, Mo20.10
  Frivilligsentralen og Filadelfia Mo inviterer til to dagers samlivskurs. Kursledere er ekteparet Tonje og Dag W. Haugeto-Stang. De er erfarne foredragsholdere, veiledere og samtalepartnere. De har også utgitt egen bok («Tid for to», Lunde forlag, 2015). Om sine kurskvelder sier følgende: det er ingen gruppeoppgaver eller samtaler i plenum, det er ikke en terapigruppe, men inspirasjon til eget samliv, utgangspunkt er at du ønsker å forstå deg selv bedre og bli bedre til å forstå partneren din. Arrangementet er også er livssynsnøytralt. Prisen inkluderer mat og kursmatriell. Temaer som bl.a berøres er: samlivets fundament og faser, konflikthåndtering og dialog. Datoer: fredag 20.okt kl 18- 21.30 og lørdag 21.oktober kl 09.30 – kl 18.00. Pris: kr. 500.- pr par. Nærmere opplysninger og påmelding: Arild Hovden mob: 944 76 336, e-post: post@frivilligsentral.com -innen fredag 6. oktober.

  Les mer

  Høstfest Røyskatten 4HRøyskatten 4HDisenå samfunnshus21.10
  Røyskatten 4H inviterer alle interesserte til vår høstfest, der medlemmene stiller ut oppgaven de har jobbet med gjennom året. Det blir utdeling av merker for godkjente prosjekter, underholdning og vi viser litt av hva vi har holdt på med gjennom året. Kiosk og loddsalg. Lurer du på hva 4H er for noe, er det en god anledning å komme på høstfesten.
  Damenes AftenMo Sanitetsforening Sanitetens hus, Mo21.10
  Mo Sanitetsforening har den glede å invitere damer til Damenes Aften på Sanitetens Hus i Mo. Lise Askvik kommer - kjent som tidligere programleder i P4 og nå grunnlegger av Helsepartiet. Plateaktuelle Kenneth Norum kommer - musiker og låtskriver fra Skogbygda som for anledningen har med seg forsterkninger. Ytterligere underholdning er under planlegging. Fargen rød er kveldens tema, og vi ber derfor alle om å ha på seg i hvert fall et innslag av rødt - skjerf, sokker, el.l. Det blir servert Tapas og det blir salg av øl og vin. Ingen Damenes Aften uten Goodie Bag - de første 75 som melder seg på får Goodie Bag. Overraskelser. 18-års grense. Kr. 350,-/pers. Bindende påmelding innen 07.10.2017 til Kari J. Engen, mob. 958 36 036 eller Olaug Dalen 992 64 996

  Si du kommer på Facebook

  Lørdagstreff på Salem bedehusMo normisjonSalem bedehus, Austvatn25.10
  Det blir andakt og sang, enkel bevertning, enkel utlodning med kollekt. Alle er hjertelig velkommen!
  HalloVennParty 2017Hege MyhrerNord-Odal Idrettshall31.10
  Mer info kommer.
  KONSERT: Nashville Pussy (US)Odal RockeklubbMilepelen kulturhus31.10
  Odal Rockeklubb står bak årets tøffeste booking i Odal'n! Det er egentlig helt sjukt å tenke på at Odal Rockeklubb har klart å få dette bandet fra Atlanta, Georgia til å komme til Odal'n! Dette låter litt som tidlig AC/DC møter ZZTop og Lynyrd Skynyrd. Da skjønner du fort at stort tøffere blir det bare ikke. Her bør alle som liker rock'n roll skaffe seg billett fort!

  Si du kommer på Facebook!

  FORESTILLING: Korps -en slags kjærlighetshistorieTeater Innlandet Kulturhuset Milepelen02.11
  HANDLING: Handlingen foregår rundt Silje som spiller klarinett, og Emil som spiller baryton. Men det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt. Og Nærum sin tekst flyter over av humor og varme.

  Les mer her


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk