Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  Galterud-dagen 2017Galterud Vel, Galterud Idrettslag og Galterud GrendelagFurumoen, Galterud19.08
  Den årlig Galterud-dagen står for dør, og det blir underholding for både store og små. Det blir hoppeslott for barn, AM-car utstilling kl. 11-16, hesteskokasting (Odal og Vinger mesterskapet), stikkekasting, ponniridning, traktorløp for barn, baklukeloppis og div. salgsboder. Det blir åpning av strikkemesterskapet og salg av thaimat pluss masse mer. Velkommen!

  Si du kommer på Facebook


  SOMMERKONSERTER 2017: Birgit BrinckStrøm kirkeStrøm kirke19.08
  Brigit Brinck med venner. Variert sensommerkonsert med låtskrivere som Jan Tegen, Sam Cooke, Erik Bye og Prøysen. I tillegg gospel (trad) og noe eget. Venner og elever i alle aldre. Billetter kr. 100 og selges ved inngang.
  Birgit Brinck med vennerStrøm kirke19.08
  Lørdag 19. august kl. 15.00 er det tid for sensommerkonsert i Strøm kirke. Birgit Brinck vil sammen med Ingrid Bjerke, Fredrik Amadeus Sannerud, Anett Nymoen Hummel, Mina Helgedagsrud, Anita Hagen, Beda Kaspara Øiseth Johansen og Silje Vien holde igjen sommeren litt til, for å hylle den med musikk. Det vil ellers bli en ettermiddag med låtskrivere som Bjørn Eidsvåg, Jan Teigen og Bob Dylan. Kanskje kan man også få en smakebit fra Birgit Brinck's kommende album? Birgit Brinck er visesanger og låtskriver som har livnært seg på musikk siden 1998. Hun har stor interesse for meningsfylte tekster. Ofte på norsk. Man kan forvente seg en konsert fylt med ettertanke, varme og optimisme. Birgit Brinck er oppvokst i Sør-Odal kommune og har sin utdannelse fra Barrat Due’s musikkinstitutt i Oslo.
  Padletur på OttenBarnas turlag DNT OdalOttsjøen20.08
  Barnas turlag utforsker Ottsjøen. Rolig padling og så finner vi et fint sted å spise matpakka fra kl. 11:00 - 16:00. Vi har kanoer, årer og noen vester. Ta med egen redningsvest om du har. Påmelding innen 15.08.17. Se vår facebookside for mer informasjon.

  Si du kommer på Facebook

  Barnas Turlag DNT Odal på Facebook

  Brufest 2017B.M. ProductionSkarnes25.08
  Vi feirer "gamlebra" med gratis folkefest. Masse underholdning for store og små. Restaurant-telt med mat og drikke. Se fullt program nedenfor.

  Si du kommer på Facebook

  Knapper & Glansbilleder billettslippKnapper & GlansbillederKnapper skole25.08
  Gjengen i Knapper & Glansbilleder er tilbake! «D bæst åvv - så » går av stabelen på Milepelen i november, men fredag 25. august fra kl. 19:00 - 21:00 er det i tradisjon tro klart for billettslipp på Knapper skole med sosial samvær, kaffe og snipper. Salget fortsetter etter dette hos Milepelen Vertshus. Billettpris 250.-. For mer info. se plakaten nedenfor. OBS! Ingen telefonreservering!

  Hold deg oppdatert på Facebook

  Sanderdagen 2017Sander ILSandermoen26.08
  Sanderdagen 2017 blir den 7. på rad, og tradisjonen tro den siste helga i august - lørdag 26. august Som vanlig blir det helstekt gris fra morgenen av. Inngang lørdag på dagen: 50 kr fra 12.30 Inngang lørdag kveld: 250 kr. Det blir sol, så sett av årets høydepunkt på Sandermoen! Fullt program finner du nedenfor.

  Si du kommer på Facebook

  Program for dagen: 

  - Kl. 10-13: 3 v 3 - turnering. 6-åringene har serierunde
  - Aktiviteter hele dagen: Hesteridning, hoppeslott, FIFA-turnering, Rebusløp, Melkespannholding - gratis aktiviteter
  - Kl. 10.30: Ansiktsmaling for de minste - 20 kr 
  - Kl. 13.00: Sander - Elverum G19 kamp 
  - Kl. 16.00: Sander - Eidskog 4. divisjon herrer
  - Kl. 18.00: Showkamp - denna mot are sia. Revansje fra i fjor for denna sia? 
  - Kl. 19.30: Anita Ihler og Nils Oscar Ottesen kommer :-) 
  - Kl. 21-01: Lars Espen Skogvold og Tommy Michaelsen gjentar suksessen fra i fjor, og spiller på kvelden
  SOMMERKONSERTER 2017: Håvard Svendsrud TrioStrøm kirkeStrøm kirke26.08
  Håvard Svendsrud Trio - Håvard Svensrud, Svein Hagen og Arvid Engegård -«folkelig musikk i mange fasonger.» Svendsrud er langskjent som trekkspiller, med lang fartstid som musiker i ulike sammenhenger. Med seg på konserten i Strøm kirke har han sin nyetablerte trio. I programmet spiller musikerne både solostykker, duo og trio, og repertoaret spenner fra klassisk musikk, ungarske folketoner, europeisk og argentinsk tange og danser i gammel stil. I konserten i Strøm kirke vil det også bli spilt en komposisjon av Gudbrand Bredsen (1833-1922) fra Oppstad. Billetter kr. 200 og selges ved inngang.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk