Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  SalgsutstillingTonerroa hobby og fotoGardvik27.04
  Fast salgsutstilling hver torsdag av hobby og foto i Gardvik ved Mosenteret. Moro Foto har også fast utstilling i samme lokalet. Facebookside: Tonerroa hobby og foto. Holder åpent fra kl. 13.00 - 16.00.
  Strikkekafe med temaOdal HusflidlagBjelker27.04
  Hekling v/ Randi Soløst, Astrid Rustad og Ann- Jorunn Stensby. Fra kl. 18:30 - 21:00. Velkommen!

  Lik Odal Husflidlag på Facebook

  KONSERT: Fredagskonsert med Botan, Brinck og VestliBotan, Brinck og VestliPå hjørnet -kos og kaffe, Skarnes28.04
  Våren har kommet til Odalen. Det gjør også trioen «Botan, Brinck og Vestli» fredag 28. april på kafeen «På hjørnet. Kos og kaffe» på Skarnes kl. 20.00. Kafé’en ligger sentralt til på Skarnes, er kjent for sine konserter og drives av kostholdsekspert Mona Riis. Her kan man kose seg med musikk, mat og et glass vin om man ønsker denne kvelden. Musikksjangeren vil ligge i gata med låtskrivere som Bob Dylan, Neil Young og amerikansk musikk i spissen, men man kan også vente seg egenproduserte låter og andre skandinaviske innslag. Spesielt fra Botans nye plate «Livets perm» som ble gitt ut høsten 2016. Botan synger også sammen med sin samboer June Maribo denne kvelden. Det vil bli besøk av Mina Riis, elev ved musikklinja på Skarnes videregående skole. Mina spiller til daglig i bandet «Æ minor», men opptrer solo denne kvelden med blant annet egne låter. Kveldens konferansier vil være Glåmdalens faste kronikør Lorentz Moe. Lorentz har på nyåret gitt ut boka «Barbeint med Bob og Brian» og det vil bli mulighet for å kjøpe boka som ble gitt ut på Kulturforlaget Brak. Moe er i tillegg kjent som distriktets rockesjef og luftgitarist gjennom blant annet gruppa «Lorentz’ jam-session». Sangpedagog og visesanger Birgit Brinck fra Skarnes vil synge fra sine 4 CD’er, blant annet «Gjenfødte landskaper» som nettopp Lorentz Moe har gitt ut. Man kan vente seg en kveld med hygge, stemning, humor og kvalitetsmusikk.
  Nord-Odal Fot og Helseklinikk feirer 1 årNord-Odal Fot og helseklinikkSentrumsvegen 17, 2120 Sagstua, Norge29.04
  Nord-Odal fot og helseklinikk feirer 1 år. Dette ønsker vi å feire med dere. Vi har bestillt førstehjelpskurs fra Norsk Folkehjelp v/ Terje Eidhammer. Førstehjelpskunnskap er ferskvare, og det er en fordel å være trygg på det om du skulle havne i en situasjon der du må redde liv. Det kan være dine nærmeste. Vi kommer også til å ha gode tilbud denne dagen, og holder åpent fra kl. 10.00 - 16.00.

  Si du kommer på Facebook!

  Finn Fram-dagenDNT Odal og Odal orienteringslagGjeddevasskoiene29.04
  Start på turorienteringssesongen med veiledning og en runde med årets første poster i Odalten (Tur-orienteringsopplegg). Etterpå er det tur til Kjentmannsmerke på Gjeddevassberget. 4 poster fra Odalten (årets tur-o-opplegg) danner en «Grønn løype». Det vil være salg av turorientering, og denne dagen markerer starten på en ny sesong turposter! Også i år er 50 poster satt ut. Trenger du noe innføring i kart og kompass, bistår instruktører fra o-laget. Velkommen!

  Lik DNT Odal på Facebook

  Pubkveld med quizAustvatn VelØssvattn Vel og Bra, Austvatn 29.04
  Pubkveld med quiz i «Øssvassbutikken» fra kl. 19.00 - 01.00. Blir også salg av kaffe, kaker og lapskaus. Velkommen!
  Fest på Salem bedehusMo normisjonSalem bedehus, Mo01.05
  Tradisjonen tro kommer Gunnar Prestegård som holder tale og tvillingbrødrene Karsten og Arne Rasmussen som synger bl.a. egne sanger og Jonny Hermansen som spiller trekkspill. Det blir bevertning og kollekt. Alle er hjertelig velkommen til fin fest på SALEM.
  LørdagskaféSør-Odal bibliotek og Kvinnenettverket i Sør-OdalRådhuskantina i Sør-Odal06.05
  Det blir servert kaffe og vafler i Rådhuskantina. Kom innom for et hyggelig møte! Hilsen Kvinnenettverket og invandrerne.

  Les mer her.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk