Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  BluespubBruvoll VelKorsholen- Grendehus, Bruvoll31.03
  Velkommen til Blues-aften på Kosholen! Erik Harstad and the BuzzBrother med Arne Fjeld Rasmussen, munnspill - Erik Harstad, vokal og gitar - Robert Schei, trommer og vokal - Bjørn Thomassen, bass og vokal spiller 50 - 60 talls blues med en mer moderne stil. Swingpreg. Kl. 19:00 - 21:00. Det blir øl og vinsalg – vi har VIPPS. 18 års grense. Inngang kr. 200.-

  Lik Bruvoll Vel på Facebook

  LørdagskaféSør-Odal bibliotek og Kvinnenettverket i Sør-OdalSør-Odal bibliotek01.04
  Det blir servert kaffe og vafler i Rådhuskantina. Kom innom for et hyggelig møte! Hilsen Kvinnenettverket og invandrerne.

  Les mer her.

  Lørdagsåpent bibliotekSør-Odal bibliotekSør-Odal bibliotek01.04
  Sør-Odal bibliotek har åpent kl. 11.00 - 14.00. Det er lesestund for barn kl. 11.00. Og Sør-Odal slekts- og historielag er på biblioteket for å hjelpe deg med slektsforskning.

  Les mer her. 

  PåskebasarNord-Odal sanitetsforening Sanitetshuset det gamle kommunehuset på Sand01.04
  Nord-Odal sanitetsforening ønsker velkommen til påskebasar i det gamle kommunehuset på Sand fra kl. 12:00 - 15:00. Det blir lynlotteri og salg av vafler, saft og kaffe.

  Les er her

  KONSERT: Johannespasjonen av J.S. BachHof oratoriekorStrøm kirke, Sør-Odal01.04
  Opplev påskens drama i JOHANNESPASJONEN av J.S. BACH i Strøm kirke i Sør-Odal, lørdag 1. april kl 17:00. Med Hof oratoriekor, musikere fra bl.a. Oslo-Filharmonien og Den Norske Opera, og solistene Eva Vermundsberget, Ingrid Nyhus, Marius Berg, Andreas Skei og Alf K. Vatne. Dirigent: Ole Karsten Sundlisæter. Billetter kan forhåndskjøpes av kormedlemmer i Hof oratoriekor eller på kirkekontoret på Flisa. Billetter kjøpes ellers ved inngangen: kr 250,-/175,- (stud.) Gratis t.o.m. 15 år.

  Les mer her

  Utkledningsparty 3-9 år8 jenter fra både nord- og sør-odal, 17-20 årMo Trimstuggu, 2133 Gardvik02.04
  Vi er en gruppe jenter i alderen 17-20år som går på Skarnes VGS. Søndag 2. April ønsker vi velkommen til utkledningsparty for alle barn mellom 3 og 9 år (opp til 4.klasse.) Arrangementet vil foregå over to puljer, slik at opplegget er tilpasset alder. Barn i alderen 3-5 år ønskes velkommene fra 12:00 til 14:00, mens opplegget for barn i alderen 6-9 år, foregår fra 15:00 til 17:00. Påmelding med navn og alder til 970 984 38. Håper vi sees!

  Les mer her

  Si du kommer på Facebook!

  KINO: Smurfene -Den Hemmelige LandsbyenMilepelen kulturhus og kinoMilepelen kulturhus02.04
  OM FILMEN: Smurfene er tilbake i en helt ny helanimert film for hele familien. Smurfeline føler seg alene fordi hun er den eneste smurfen i landsbyen som ikke har en klart definert oppgave i livet - utover å være en jentesmurf. En dag mens hun og de tre vennene, Klønesmurf, Heftigsmurf og Brillesmurf, er på oppdagelsesferd ute i skogen, gjør Smurfeline et mystisk funn som tyder på at det finnes flere smurfer der ute. Sporet leder inn i den Forbudte skogen, som ingen smurf får lov til å besøke. Når trollmannen Gargamel, som stadig jakter på smurfer, får snusen i oppdagelsen deres, må Smurfelinene og vennene hennes begi seg inn i den Forbudte skogen for å advare de som bor der inne. Vel inne i skogen venter den største og mest fantastiske hemmeligheten i smurfenes historie. Josefine Pettersen, også kjent som Noora fra Skam, debuterer som dubbingskuespiller i rollen som Smurfeline. Det samme gjør Svein Østvik i rollen som Gargamel. Kort og kontantsalg i døra. Voksne 90,- Barn 60,-

  Si du kommer på Facebook!

  Se trailer her

  KINO: Skjønnheten og UdyretMilepelen kulturhus og kinoMilepelen kulturhus02.04
  Nå kommer den til live i den spektakulære live-action versjonen av Disneys animerte klassiker "Skjønnheten og Udyret". Et imponerende og filmatisk mesterverk som feirer et av de høyest elskede historier som noen gang har blitt fortalt. I "Skjønnheten og Udyret" møter vi Belle, en smart, vakker og selvstendig ung kvinne som blir tatt til fange av Udyret i hans slott. Aldersgrense 9 år. 60,-/ 90,-. Filmen varer i 2t 9min.

  Si du kommer på Facebook!

  Se trailer her

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk