Her får du også hjelp

• Skolehelsetjenesten, Sør-Odal kommune

Skolehelsetjenesten er et tilbud til deg som er skoleelev og under 20 år. Du kan få råd og veiledning og få utført helseundersøkelser og vaksinasjoner. Ved behov kan du bli henvist videre til fastlege, tannlege eller spesialist. Skolehelsetjenesten har også som oppgave å fremme et godt lærings- og arbeidsmiljø for elevene.

• Logopedtjenesten, Sør-Odal kommune

Logopedtjenesten arbeider med:
    Språkvansker som vansker med å forstå og/eller bruke språk. Språklydvansker (uttalefeil). Stemmevansker (funksjonelt og organisk betingede forstyrrelser og bortfall av stemme. Taleflytvanske; stamming og løpsk tale. Afasi: Språkvansker etter hjerneskade

• Skolehelsetjenesten, Nord-Odal kommune

• Logopedtjenesten, Nord-Odal kommune

Hjelpe barn og voksne med vansker i forhold til språk/tale, lesing
    og skriving.

• Klara Klok

Helsepersonell svarer på spørsmål fra unge om helse, forhold/familie, rus og seksualitet.

• Si det med ord

Et dialogtilbud som er lavterskeltjenester for mennesker som trenger noen å snakke med eller skrive til.

• Kors på halsen

På Kors på halsen kan du som er under 18 år snakke om hva som helst - trygt, gratis og anonymt! Dette er en tjeneste lever av Røde Kors.

• SUSS

Senteret for ungdom, samliv og seksualitet arbeider for å hjelpe ungdom til å oppnå en bedre helse. De driver også en egen telefon for ungdom.

• Morild

Et nettsted for barn og ungdom som har foreldre, søsken eller andre i familien med psykiske problemer

• Barneombudet

Barneombudet har nyttig informasjon til barn, ungdom og foreldre.

• AnxietyBC

En nettside for ungdommer/voksne som sliter med angst og for foreldre som har barn med angstproblematikk. Nettsiden er på engelsk.