Korsmonytt desember 2014

Foreldrepulsen: Aktuelle artikler for deg som har barn i grunnskolen finner du på Fellesinformasjon for skolene.

SMS systemet Transponder har erstattet meldingsboka. Meldinger sendes lærer helst innen kl 8:15. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kommer noe automatisk svar, men lærerne leser meldingene. Se ellers informasjonsskrivet som ligger på Fellesinformasjon for skolene eller kontakt skolen ved problemer.

Er det behov for å søke om permisjoner fra pliktig skolegang? Se retningslinjene under Fellesinformasjon skoler og bruk det elektroniske søknadsskjemaet. Søk i god tid!
Skolen har fokus på fravær, og fraværsoppfølging.

Skoleruta finner dere under Felleinformasjon for skolene.

Vi forsøker stadig å bidra til trygg trafikkavvikling ved levering eller henting av elever ved skolestart eller slutt. Skal du følge barnet ditt inn på skolen, eller vente må du parkere nede på plassen. Ved gjerdet er det bare av og påstigning, såkalt "kiss and go".

En oppfordring til alle: Bruk muligheten til å gå eller sykle til skolen. Kommunen har lagt til rette for gang og sykkelvei. Folkehelsa minner oss stadig på hvor helsebringende det er å bevege seg. Forskere mener også at barn som er fysisk aktive lærer bedre og er mer konsentrert, så hvorfor ikke starte dagen med å gå eller sykle.