Aktuelt

Slåstad skole var med på årets BlimE-dans fredag 24.oktober. Link til dansen på nrk sine sider finner du her.

Foreldrepulsen: Aktuelle artikler for deg som har barn i grunnskolen finner du på Fellesinformasjon for skolene.

SMS systemet Transponder har erstattet meldingsboka. Meldinger sendes lærer helst innen kl 8:15. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kommer noe automatisk svar, men lærerne leser meldingene. Se ellers informasjonsskrivet som ligger på Fellesinformasjon for skolene eller kontakt skolen ved problemer.

Er det behov for å søke om permisjoner fra pliktig skolegang? Se retningslinjene under Fellesinformasjon skoler og bruk det elektroniske søknadsskjemaet. Søk i god tid!
Skolen har fokus på fravær, og fraværsoppfølging.

Skoleruta finner dere under Felleinformasjon for skolene.