Aktuelt

Foreldrepulsen: Aktuelle artikler for deg som har barn i grunnskolen finner du på Fellesinformasjon for skolene.

SMS systemet Transponder har erstattet meldingsboka. Meldinger sendes lærer helst innen kl 8:15. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kommer noe automatisk svar, men lærerne leser meldingene. Se ellers informasjonsskrivet som ligger på Fellesinformasjon for skolene eller kontakt skolen ved problemer.

Er det behov for å søke om permisjoner fra pliktig skolegang? Se retningslinjene under Fellesinformasjon skoler og bruk det elektroniske søknadsskjemaet. Søk i god tid!
Skolen har fokus på fravær, og fraværsoppfølging.

Skoleruta finner dere under Felleinformasjon for skolene.

Informasjon fra FAU:

Referat fra FAU-møte 13/4-2016

Referat fra FAU-møte 17/2-2016

Hva gjør barnet ditt på nettet?

Referat fra FAU-møte 18/11-2015

Referat fra FAU-møte 10/2-2015