Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Ansatt

Sør-Odal kommune ønsker å være en framtidsrettet og attraktiv kommune for medarbeidere som er stolt av å yte sitt beste for innbyggerne hver eneste dag.

Vår visjon «JA» skal hjelpe oss å være åpne og stille oss positive til nye muligheter, og kunne «ta i et tak der det trengs».

Arbeidsforholdet skal bygge på våre verdier tillit, respekt og lojalitet.

Arbeidsgiver forholder seg til det som er fastsatt i sentrale lover, regler og tariffbestemmelser.

I menyen til venstre finner du noen lokale retningslinjer og informasjon som berører arbeidsforholdet.

Her kan du se hvordan organisasjonen vår er bygd opp.  

I en del stillinger vil det bli stilt krav om å levere politiattest (gjelder også vikarer, studenter og lærlinger). Det vil som regel komme fram av utlysningsteksten. Attest kreves kun av den eller de som tilbys stillingen, og tilbud om stilling og arbeidsavtale er med forbehold om at gyldig politiattest kan forelegges.

Her kan du søke om politiattest digitalt: Søknad om politiattest

Hovedverneombud i Sør-Odal kommune er Lill-Hege Aas-Eng. Tlf:  40034298 eller 47890344. E-post: Lill-Hege.Aas-Eng@sor-odal.kommune.no

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk