Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Ullern barnehage

Ullern Barnehage SA er en privat barnehage som eies og drives av foreldrene.
Den ble startet opp i 1993 av ildsjeler i bygda vår, og hadde lokaler i kjelleren i Samfunnshuset. Siden den gang har barnehagen vært i stadig utvikling, og i januar 2009 flyttet vi inn nytt, flott bygg.
Barnehagen har flott beliggenhet i nærheten av turområder, boligfelt, skole og samfunnshus.
Barnehagen har tre avdelinger; Grankongla, Furustubben og Rognebæra. Vi har også et stort uteområde som er godt tilrettelagt for lek og aktiviteter.

Vi har mulighet til fleksible løsninger ift. søkermassen når det gjelder grupper og aldersinndeling. Vi tar i mot barn fra 0 – 6 år, og har mulighet til å ta inn fra 9-12 barn under tre år, og 36 – 48 barn over tre år.

Vi i personalgruppa arbeider for at barn og foreldre skal føle trygghet og tilhørighet til barnhagen vår, og vi ønsker et tett og nært foreldresamarbeid. 

Barnehagen er stengt i romjulen, påskeuken og i uke 29 og 30. 

Har du lyst til å besøke oss for å få vite mer om Ullern Barnehage kan du ta kontakt på telefon og avtale et tidspunkt. Vi ønsker dere velkommen til oss.

Informasjonsbrosjyre

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk