Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Ny idrettshall på Skarnes

Kommunestyret i Sør-Odal kommune vedtok 22. november at det skal bygges en idrettshall/flerbrukshall tilknyttet «Fremtidens skole» på Skarnes. Tiltaket vil være en fremtidsrettet satsning som vil kunne komme alle innbyggerne til gode. Den nye idrettshallen vil utover å fungere som gymsal for kommunens elever bidra til styrke kommunens satsning på folkehelse og vil møte de frivilliges og idrettens fremtidige behov.

Kommunestyret i Sør-Odal vedtok i april 2016 at det skal bygges ny 1-10 skole på Skarnes for alle kommunens elever. For å dekke opp elevenes behov i faget kroppsøving lå det inne i rammen at det skulle bygges en hall tilsvarende en volleyballhall tilknyttet den nye skolen.

Sør-Odal Idrettsråd har parallelt utarbeidet en behovsanalyse som viser at idretten i Sør-Odal kommune i fremtiden vil ha behov for mer hallkapasitet enn det kommunen kan tilby ved å bygge en volleyballhall. Byggingen av en idrettshall/flerbrukshall vil øke kommunens totalramme i skoleprosjektet med anslagsvis 20 millioner kr.

Den nye hallen er et fremtidsrettet tiltak i Sør-Odal kommune, og vil bidra til å styrke kommunens satsning på å bedre innbyggernes folkehelse. Den nye hallen vil også bety mye for kommunens frivillige gjennom å kunne møte idrettens fremtidige behov.

Korsmo sett fra luftaHer blir det ny idrettshall i 2019.Foto: Gunnar Nygård

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk