Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Sør-Odal kommune lanserer ny hjemmeside

17. september får Sør-Odal kommunes hjemmeside et helt nytt design og en rekke nye funksjoner

Det første leserne vil legge merke til, er at Sør-Odal kommunes hjemmeside har fått et nytt visuelt uttrykk. Den nye løsningen innehar også en bedre søkemotor, og siden er bygget opp slik at det skal være enklest mulig for innbyggerne å navigere på siden. 

Den største endringen er imidlertid at Sør-Odal kommune parallelt med lanseringen av ny hjemmeside også kommer med en Min side-portal. Denne løsningen bygger videre på arbeidet som er gjort med Min eiendom, som kommunen lanserte i 2018, og blir en side der innbyggerne skal få tilgang til alt av relevant, personlig informasjon. 

– Designet på siden er basert på arbeidet som Hedmark IKT og Kongsvinger kommune gjorde med sistnevntes nye hjemmeside, men er tilpasset Sør-Odal kommunes egne behov. Innspill som kom fram under en workshop i vår er også hensyntatt, sier rådmann Frank Hauge.

Det vil i tiden etter lanseringen bli gjort flere oppdateringer på siden, men allerede er det mer relevant informasjon tilgjengelig på den nye hjemmesiden enn det var på den forrige. 

– Alle enhetene i kommunen har bidratt inn i arbeidet med den nye hjemmeside, og vi er stolte over nå å kunne presentere en oversiktlig og god hjemmeside, med riktig innhold, for innbyggerne våre, sier webredaktør Henriette Eriksen.


sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk