Utsatt tidsfrist for tilbud på tilvisningsavtaler

Tidsfristen for innlevering av tilbud på prosjekt i forbindelse med tilvisningsavtaler er utsatt til 6. mai 2019.

Etter en intern gjennomgang, og med bakgrunn i tilbakemeldinger under et utbyggermøte på Slobrua 4. mars, velger Sør-Odal kommune å utsette tidsfristen på innlevering av tilbud på prosjekt i forbindelse med tilvisningsvtaler. Dette for at interessenter skal få bedre tid til å bearbeide prosjekttilbud og levere et komplett tilbud, slik beskrevet i utlysningen.

Tidsfristen utsettes til 6. mai 2019.

Interessenter bes henvende seg skriftlig til Sør-Odal kommune innen fristen.

All innsendt dokumentasjon fra tilbydere behandles konfidensielt fram til eventuell avtale er inngått.

For spørsmål, kontakt enhetsleder for FDV, Vishal Sarna, på tlf. 456 16 118 eller e-post vishal.kumar.sarna@sor-odal.kommune.no.