Hva bruker vi opplysningene til

Vi behandler personopplysninger når de er nødvendige for å utføre lovpålagte tjenester, ved bruk av digitale skjema og innlogging på våre nettsider, fordi vi har en avtale med deg eller når du har gitt et samtykke til denne behandlingen. Vi kan be om samtykke for eksempel i forbindelse med spørreundersøkelser, konkurranser, bruk av bilder, markedsføring, velferdsteknologi eller annet.

Behandlingen skjer alltid innenfor de lover og forskrifter som regulerer tjenestene og våre offentlige plikter. Dette gjelder blant annet forvaltningsloven, arkivloven, plan- og bygningsloven, lov om helse- og omsorgstjenester, helseregisterloven, opplæringsloven og personopplysningsloven samt personvernforordningen.

På denne siden finner du generell informasjon om hvordan Sør-Odal kommune behandler personopplysninger.