Hvordan tar vi vare på dine personopplysninger?

Alle personopplysningene vi innhenter og bruker i vår saksbehandling er tilstrekkelig sikret, slik personopplysningsloven krever. På bakgrunn av risikoanalyser har vi innført rutiner som skal gi nødvendig sikkerhet. Kommunen har et eget internkontrollsystem som følger opp dette:

• Det er kun ansatte som har et tjenstlig behov for det, som får tilgang til opplysningene om deg.
  • Opplysninger kan ikke endres eller slettes av andre enn de som er autorisert til å gjøre dette.
  • Personopplysningene er tilgjengelige for ansatte når disse skal utføre sine arbeidsoppgaver for å gi deg en best mulig tjeneste.
  • Rutinene våre revideres regelmessig slik at sikkerheten til enhver tid er så god som mulig.

Våre bygninger er sikret med adgangskontroll.
De ansatte i kommunen skal gjennomgå opplæring i informasjonssikkerhet og behandling av personopplysninger. Oversikt over behandlinger av personopplysninger finner du her.